We zijn bijna aan het einde van 2024 en blikken nu al even terug. Bij Yappa houden we van grote ideeën en ambitieuze doelen, en dat is te zien aan de mijlpalen die we reeds bereikt hebben. Van nieuwe partnerships en indrukwekkende projecten tot epische team momenten – we zijn trots op wat we hebben neergezet.

 

Benieuwd naar wat op onze planning stond? Ontdek de belangrijkste momenten van 2024 (so far).

🏆 Nieuwe partnerships: Google Premier Partner, Leadinfo Gold Partner & Producthero Bronze Partner

We zijn ongelooflijk trots dat we dit jaar niet één, niet twee, maar drie partner-badges hebben verdiend! 🎉

  • Google Premier Partner: we behoren officieel voor het tweede jaar op rij tot de beste 3% van alle Google Ads-partners in België. Dit betekent dat onze klanten toegang krijgen tot geavanceerde advertentie-opties en -strategieën waarmee ze nóg beter scoren.
  • Leadinfo Gold Partner: met Leadinfo helpen we bedrijven om websitebezoekers te identificeren en hun leadgeneration-strategieën te optimaliseren. Als Gold Partner zitten we nu in de hoogste klasse van experts.
  • Producthero Bronze Partner: Producthero helpt e-commerce bedrijven met slimme advertentie-oplossingen binnen Google Shopping. Met onze Bronze Partner-status ondersteunen we onze klanten nog beter in de e-commerce wereld.

Deze partnerships versterken onze positie als expert in digitale marketing en geven ons nóg meer tools om bedrijven te laten groeien.

💃 Het eerste dansvloer-event: netwerken, inspiratie en fun

De beste ideeën ontstaan vaak buiten vier kantoormuren. Daarom organiseerden we dit jaar ons allereerste Dansvloer-event – en dat was een knaller! 🎉

De bedoeling van het event? Mensen samenbrengen, netwerken, inspireren en vooral plezier maken. We nodigden klanten, partners en experts uit voor een interactieve middag vol gesprekken over marketingtrends, successen en uitdagingen. 

De eerste editie was een succes, dus er zullen er nog meer volgen. Stay tuned! 🤫

🎨 Himble: een compleet traject van branding tot webshop en marketing

Een van de meest uitdagende projecten van dit jaar was ons werk voor Himble. We kregen de kans om een complete digitale strategie uit te rollen.

We begonnen met het ontwikkelen van krachtige branding die het merk naar voren bracht. Van logo tot kleurenschema – alles werd met zorg afgestemd op de kernwaarden van Himble. Vervolgens bouwden we een prachtige, gebruiksvriendelijke webshop. 

De strategische  launchcampagne – van SEA en SEO tot social media – was de kers op de taart!

🎯 Twee nieuwe topklanten: Elektramat & Cyclis

In 2024 mochten we ook twee geweldige nieuwe klanten verwelkomen: Elektramat en Cyclis. Beide bedrijven zijn in hun respectievelijke sectoren koplopers. We zijn dan ook ontzettend blij dat ze voor Yappa kozen om hun digitale marketing naar het volgende niveau te tillen.

  • Elektramat: Met een jaarlijkse omzet van 132 miljoen euro is Elektramat een van de grootste spelers in de e-commerce voor elektrisch installatiemateriaal in Nederland. We kijken ernaar uit om hun succes naar België te brengen door hun webshop aan te passen aan de specifieke Belgische markt en een gerichte marketingstrategie uit te rollen.

  • Cyclis: fietslease bedrijf Cyclis is een pionier op het gebied van duurzame mobiliteit. Wij helpen hen om nog meer nieuwe klanten te bereiken via strategische digitale marketingcampagnes.

Met Elektramat en Cyclis aan boord hebben we onze klantenportefeuille verder versterkt en breiden we onze expertise in verschillende sectoren uit.

💔 Rest in peace, Universal Analytics: hallo GA4!

2024 markeert het einde van een tijdperk: Universal Analytics is met pensioen. Na jaren trouwe dienst was het tijd om afscheid te nemen van dit vertrouwde platform. Maar niet getreurd, want de opvolger stond klaar: Google Analytics 4 (GA4).

✈️ Reward trip naar Berlijn: work smart, play hard

Omdat we bij Yappa keihard werken, vinden we het belangrijk om dat succes ook te vieren. Er is geen betere manier om dat te doen, dan met een reward trip naar Berlijn!

Met het hele team trokken we naar deze bruisende stad voor een weekend vol cultuur, lekker eten en teambuilding. Het was de perfecte manier om even uit de dagelijkse routine te stappen en nieuwe energie op te doen. Bovendien versterkte de trip onze onderlinge band – want een sterk team betekent sterke resultaten!

📈 Dubbele orders voor Broekmans

Als het gaat om successen van onze klanten, zijn we extra trots op wat we voor Broekmans bereiken. Door gerichte marketinginspanningen is het aantal dagelijkse orders in hun webshop in slechts drie maanden verdubbeld! 🔥

Door een combinatie van SEA, SEO, CRO en social ads helpen we Broekmans Drankenshop om meer klanten te bereiken en hun online verkoop fors te verhogen. Deze indrukwekkende resultaten tonen de kracht van een goed doordachte digitale strategie.

🐾 Elk team heeft nu een mascotte

2024 is ook het jaar waarin we bij Yappa wat extra fun hebben toegevoegd aan ons kantoor. Elk team heeft nu namelijk zijn eigen mascotte!

Dit waren onze hoogtepunten van 2024 so far, en we zijn nog lang niet klaar. Er staan nog heel wat spannende projecten en evenementen op de planning. We kijken ernaar uit om samen met onze klanten te blijven groeien.

Benieuwd naar meer? Houd onze social media in de gaten, want er komt nog zoveel meer aan!